Info

Sävehofpodden

En podcast som tar upp aktuella händelser i handbollsvärlden. Medverkande (twitter) Johanna Ahlm (@ahlmjohanna) Jonas Larholm (@LarholmJonas) Alexander Olausson, redaktör (@alexolau) Mejl: iksavehof@outlook.com
RSS Feed
Sävehofpodden
2017
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: December, 2016
Dec 21, 2016

I juletid ska alla vara med i värmen. Därför är panelen extra stor denna veckan med Jonas Larholm, Sebastian Karlsson, Olle Forsell-Schefvert och Niclas Fingren. 

EM summeras. Var det ett misslyckande även publikmässigt? All-Star team tas ut där Larholm och Fingren bildar ett lag vilket även Karlsson och Forsell-Schefvert gör. Ni kan gå in och rösta på vilket lag ni tyckte var bäst på Larholms Twitter – konto finner ni nedan.

Nu tar podden julledigt och är tillbaka efter nyår. Tack för att ni lyssnat denna hösten och respons tas tacksamt emot via mejl iksavehof@outlook.com eller på Twitter.

God jul och gott nytt!
/Jonas, Sebastian och Alexander

Twitter: @LarholmJonas, @Sebbepercy, @alexolau.

Dec 9, 2016

Erik Larholm gästar Sävehofpoddens 15:de avsnitt. Erik har minst sagt många bollar i luften. Han är U19-landslagstränare på damsidan, U-tränare hos Hammarby herr och är instruktör på Sjölins Södermalm samt Midsommarkransens gymnasium. Det blev ett härligt samtal om ungdomshandboll, framtida stjärnor och tränarrollen.

Sebbes såg finns också med i körschemat, Jonas är tillbaka efter sin tid tillsammans med flyttbilen och det bjuds givetvis på en del EM-surr.

Hör gärna av er med synpunkter till ik_savehof@outlook.com eller via Twitter: @LarholmJonas, @Sebbepercy, @alexolau.

Trevlig lyssning!

Dec 1, 2016

Redaktionen består denna vecka av Alexander Olausson, Sebastian Karlsson, Olle Forsell-Schefvert och Niclas Fingren. 

I det 14:de avsnittet av Sävehofpodden pratas det filmningar. Är det mer skådespel handbollen i dag än tidigare? Det tycker i alla fall Sebastian Karlsson.

– Det är väl lite mer filmningar än för 20 år sedan.

Niclas Fingren fyller i:

– Det pratas mycket om offensiva filmningar och inte lika mycket om de defensiva.

Utöver diskussionen om filmningar tas det även ett rejält grepp om EM som ligger alldeles runt hörnet. Vi tar ut varsin startsjua.

Hoppas ni gillar vad ni hör. Ris och ros tas som vanligt emot på mejl: iksavehof@outlook.com. Eller på Twitter: @alexolau, @LarholmJonas, @Sebbepercy.

På återhörande!
/Sävehofpodden

 

1